Foto

Den nya kameran till iPhone 6S

iphone-6s

Vi är här igen. iPhone har släppt en ny mobil i smartphone-kriget mot androidmärkena och har uppgraderat bland annat kameran på deras telefon.

Apple har länge slagits med sina android-konkurrenter om att ha den bästa telefonen på marknaden. Apple har länge haft en trogen skara av användare, men de sjunkande priserna på androidtelefonerna och de ökande priserna på iPhones har gjort att fler och fler har börjat gå över till Android. Även då Android har möjligheten att ha minneskort, något Apple har satt sig emot, så börjar mer användare uppskatta Android istället.

Nu har dock den nya Apple iPhone 6S lanserats och den nya mobilen har uppgraderat sin kamera rejält, och kan nu på riktigt börja slåss om att ha den bästa kameran med Android-telefonerna. Den nya telefonen har blivit utröstad med en 12 megapixel kamera som även kan filma i 4K, vilket är extremt bra jämfört med de andra konkurrenterna på marknaden. Såklart betyder inte mer megapixels att bilderna kommer bli perfekta, därför har de även slängt in en ny teknologi för pixlarna med mer fokus, bättre bildstabilisation och tagit bättre hand om teknologin helt enkelt. Även kameran som sitter på framsidan av telefonen har också blivit smått uppgraderad så även dina selfies kommer nu bli ännu bättre! Videofunktionen har som sagt också blivit uppgraderad med dubbelt bild per sekund tagande än den förra modellen.

Jag själv är iPhone användare så såklart är jag otroligt taggad på den nya modellen som kommer från Apple. Jag sitter just nu på en iPhone 5S som jag dock varit otroligt nöjd med, men för att hänga med i svängarna så är det självklart att den nyaste modellen måste införskaffas! Jag kommer lägga upp lite smakprov när jag införskaffat mobilen och tagit några bilder jag är nöjd med, håll ut!