Foto

24 timmars fotomaraton i Stockholm

Älskar du att fota precis som jag? Är du sugen på ett äventyr? Vill du träffa andra entusister och tillsammans öva upp era tekniker för att skapa era bästa foton någonsin? Då har jag något roligt att berätta för dig. Som frilansande fotograf är du aldrig bättre än din senaste bild och därför spenderar jag mycket tid med att läsa in mig på det mesta som har med min passion att göra. När jag gjorde detta igår ramlade jag av en slump in på en jätterolig fototävling som tydligen hålls i Stockholm varje sommar. Tävlingen heter Stockholms Fotomaraton och syftet med tävlingen är att tolka 24 olika teman med en bild för varje tema. Under totalt 24 timmar kommer du göra 24 personliga fototolkningar tillsammans med hundratals andra amatörer, hobbyfotografer och proffs. Vinnarna koras av en oberoende jury och många olika priser utlovas, bland annat 10 000 kr! Senare kommer fotona dessutom att ställas ut på en fotomässa, vilket är perfekt för dig som vill nå ut med dina bilder till en publik. Kanske blir det startskottet för en karriär inom foto? Åtminstone ges du i alla fall tillfälle att testa på en unik och lite annorlunda aktivitet, där du inte bara tränar dina fotokunskaper, och får utlopp för din kreativitet, men också tilldelas möjligheten att lära känna likasinnade. Kika här för allt du mer info om detta superspännande fotoevent.

Vill du delta och dessutom också öka dina chanser att ta hem allting under en exklusiv prisutdelning framför ögonen på de andra tappra fotonördarna? Då kan jag tipsa om en en fantastisk kamera som gjort mitt fotoliv så mycket mer idérikt! Sony Alpha A68K ger dig som fotograf ett stabilt grepp och bidrar med otroliga visuella bilder, och dessutom till ett rimligt pris. Vill du veta mer kan du kika på kameran här.

Ahlmik Kamera fotomaraton

Visst låter det skoj? Det är visserligen ett litet tag kvar tills dess men jag kunde inte låta bli att redan anmäla mig, och det kan du också göra här.

Hoppas vi ses i vimlet!